2019-05-11 06:08:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Előfordulhat, hogy megunta a pénz hajszolását

Napi horoszkóp május 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Mars, a Hadisten és az ön uralkodója, ma hódításba kezdett, egy kellemes fényszöget alkot a Vénusszal. Önben ma új vonzalom ébredhet, de lehet, hogy csak flörtölni akar, többre nem vállalkozik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön negyedik sorsterületén halad keresztül. Ma hazalátogatna szüleihez, de némi kommunikációs ügyetlenség csúszik a találkozásba. A Hold és a Merkúr egy feszült fényszöget alkot, ezért félreérthetik egymást. Igyekezzenek még ma kiküszöbölni ezt a hibát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lehet, hogy ma pályamódosításon töri a fejét, arra számít, hogy ennek következményeként kiszabadul a mindennapok taposómalmából. Szeretné szabadabban használni az intuícióit, kreativitását. Előfordulhat, hogy megunta a pénz hajszolását és igényesebb pályát, szabadabb életformát szeretne választani magának.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma kitalálja, hogy egy új szakmát szeretne elsajátítani, ez teljesen más lenne, mint amivel eddig foglalkozott. Az is elképzelhető, hogy új témák kötik le az érdeklődését, szeretne vallási vagy világnézeti kérdésekben dűlőre jutni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma az első sorsterületén áll és trigont alkot a Jupiterrel. Ez a konstelláció erőteljesen befolyásolja a szerelmi életet, vagy meglévő kapcsolatában támadnak fel ismét a szikrák, vagy egy új szerelem kínálkozik a láthatáron. Egy szomszédos ország rövid meglátogatása is szóba jöhet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz a párkapcsolatok sorsterületéről kapcsolatba kerül a Nappal, ami nagyon kellemes hangulatot ígér. Ön most hajlamos a fellegekben járni boldogságában, és szeretne egy olyan különlegességet tenni, amiben eddig még soha nem volt része. Semmi esetre sem szeretnénk erről lebeszélni, de vegye figyelembe a Neptunusz csalóka illúzióit...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma önben erős a változtatás és az újrakezdés kényszere és ez a szükséglet érzelmi téren is jelentkezik. Az intuíciója jól működik és nem fog hibázni, de óvakodjon attól, hogy túl hevesen reagáljon tettei nyomán előállt helyzetekre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma túl gyakran hangoztatja problémáit, és túldramatizálja őket, a világ tudomására akarja hozni azt, hogy véleményét megváltoztatta vagy hogy másképpen gondolkozik bizonyos kérdésekről, mint korábban. A szókimondást ma felettébb igényli, és nem tűr ellentmondást semmilyen újdonsült eszméjével kapcsolatban.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold az ön kilencedik sorsterületén tartózkodik, ezért nagyon mehetnékje van: ez így is fog történni, mert nem tud ma meglenni egyedül otthonában. Összeverbuválja a kis baráti körét: kiváló a társaság és remek a hangulat.
 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek ma kissé lecsökkent a vitalitása, de szorgalmas ember lévén, így is szeretné megcsinálni az otthoni feladatait. Ám családtagjai látják, amit ön hiába takargat, és valószínűleg elvégzik ön helyett a munkát!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön ma roppant könnyedén teremt kapcsolatokat, természetes megértés alakul ki ön és újdonsült ismerősei között. Az intellektuális kihívás nagy örömére szolgál, a társasági élet fontos időtöltés lehet a mai nap, valójában akkor érzi jól magát, ha kellemes, pihentető, de szellemileg ösztönző atmoszférában szórakozhat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma hatalmas tudásvágy jelentkezik önnél, de sajnos csak a felszínig terjed. Próbáljon meg kitartóbb szellemi erőfeszítésekre, valamint komolyabb, alaposabb eredményekre szert tenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: